Cornuri cu Nesquik

de Lau in Dulciuri, 14 Oct 2011 | 3372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare rasa
  • 2 linguri de miere pline
  • 250 ml lapte
  • 500 g faina
  • 30 g unt
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • Nesquik
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu Nesquik:

Se face maiaua din drojdie si putina apa minerala, un pic de sare si 1 lingurita rasa de zahar. Se acopera si se lasa 15 minute. Incepem sa amestecam toate ingredientele, la inceput amestecam cu lingura. Adaugam maiua si framantam cu mana daca mai este nevoie se mai aduaga faina, trebuie sa iasa o coca nelipicioasa. Acoperim bolul cu un prosop si lasam la dospit cca 1 ora

Luam cate o bucata de aluat si o intindem in foaie dreptunghiulara. Adaugam Nesquik, rulam si asezam in tava unsa cu ulei. Le ungem cu galbenusul de ou batut cu laptele si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Croissante