Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 3994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 25 gr de drojdie proaspata
  • 5 oua
  • 2 lg de zahar
  • 300 gr de lapte
  • 12 lg de ulei
  • un praf de sare
  • 100 gr salam
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco:

Drojdia se dizolva impreuna cu zaharul in laptele cald. Faina se pune intr-un bol, se adauga 4 oua, laptele cu zaharul si drojdia dizolvata, untul. Se framanta un aluat elastic. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Pentru umplutura cascavalul se rade.

Aluatul crescut se imparte in 2 parti egale, o parte se lasa, iar cealalta parte se imparte in 8 parti egale. Se intind oval si o jumatate va fi crestata longitudinal, iar pe cealalta se pune umplutura (o felie de salam, sunca si presaram cascaval), se ruleaza si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu oul ramas si se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se rumenesc.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-0
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-1
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-2
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-3
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-4
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-5
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-6
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-7
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-8
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-9
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-10
Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco-11

COMENTARII (18)

Xandrinne

Xandrinne 1

13.02.2015, 21:40

Tare bune!

Panacris

Panacris 1

08.12.2016, 09:14

Cum de le-am ratat???? ? :S Super buneee!

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

12.12.2016, 13:03

multumesc Cristina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!