Cornuri cu sare

de pity19 in Piine, 20 Mar 2014 | 741 vizualizari

 

primele :)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina ,
  • 150 gr unt ,
  • 15 gr drojdie ,
  • o lingura sare .
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu sare:

Punem faina intr-un castron , adaugam untul , sarea , drojdia dizolvata in putina apa calduta.


Amestecam cu o paleta sau cu mana , pana devine un aluat usor lipicios.


Acoperim amestecul cu un prosop curat si dam la loc cald pana creste cca 45 de minute .


Punem pe masa de lucru putina faina , luam aluatul , il intindem cu sucitorul foarte subtire , taiem patratele mai marisoare , le rulam ;


Luam o tava tapetata cu hartie de copt , punem cornurile , le ungem cu galbenus de ou .


Le dam la cuptorul preincalzit la 180 grade cca 30 de minute sau pana se rumenesc .


Dupa aprox 10 minute scoatem cornurile si cu o lingurita presaram amestecul urmator peste cornuri ( 2 lg faina , 3 lg apa , 1 lg sare ) .


Lasam la cuptor inca 20 de minute apoi servim!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (5)

Pushaa 1

21.03.2014, 11:07

interesant!

deyutzky 1

21.03.2014, 12:10

Alexandra Burz 1

21.03.2014, 12:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine simpla