Cornuri cu surpriza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2014 | 1127 vizualizari

 

Un mic dejun rapid gustos si satios .
Reteta o stiu de la fiul meu Rares , a avut succec si o voi mai repeta cu siguranta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 300 ml. apa calduta
  • 1/2 cub de drojdie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cutii crenvusti
  • 100gr pasta de rosii
  • 50 gr. mustar
  • 1 lingura chimen
  • oregano
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu surpriza:

Se pune drojdia la inmuiat.


Se amesteca faina cu drojdia , apa si sarea , se framanta bine si la final adaugam uleiul .


Lasam la dospit la loc caldut pana ce coca isi dubleaza volumul .


Se intinde aluatul si se taie patratele , se pune o lingurita de pasta de rosii si 1/2 lingurita de mustar , crenvustiul si se ruleaza . Le asezam in tava unsa cu ulei si le ungem cu ou batut apoi presaram chimen si oregano peste cornuri .


Se lasa 10 minute sa creasca in tava pe urma le introducem la cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .


Lasam 30 de minute la copt pana se rumenesc cornurile .


Se servesc calde .


Pofta buna !!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

delia64 1

04.06.2014, 20:42

Mokuska

botcrina 1

06.06.2014, 13:17

Foarte bune trebuie sa fie!

delia64 1

06.06.2014, 15:11

Crina , au fost !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup