Cornuri de brutar

de meosiris in Piine, 1 Aug 2009 | 2986 vizualizari

 

Recipe by Laura Laurentiu.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 500g faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura de drojdie granulata (sau 25 g drojdie proaspata)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri de brutar:

-Drojdia se amesteca cu zaharul si putina apa calduta din cei 300ml.

-Se amesteca apoi si celelalte ingrediente si se framanta un aluat care se lasa la crescut 30min-1 ora.

-Dupa ce a crescut se unge cu ulei planul de lucru si se imparte in 8 parti.

-Fiecare parte se intinde cu mana,se unge cu ulei,se ruleaza si se inoada.Se lasa deoparte.Asa se lucreaza fiecare parte apoi...

...se ia prima parte inodata si se intinde cu sucitorul in forma de triunghi apoi incepem sa rulam din partea mai lata.Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt

-Se ung cu un ou sau cu galbenus,se presara sare sau ce vreti voi si gata.

-Se coc la 180C,25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri de brutar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (1)

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 09:03

vreau si eu unul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede pentru un mic dejun delicios