Cornuri dospite cu branza sarata

de diana_k in Prajituri, 4 Iul 2010 | 6214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g faina
  • 250g untura de porc sau margarina
  • 200ml smantana sau lapte
  • 2 oua
  • 25g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita rasa sare

pt umplut

  • branza de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri dospite cu branza sarata:

intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi se adauga amestecand usor dupa fiecare, untura sau margarina moale, ouale, smantana sau laptele, sarea si la urma faina.


se framanta aluatul 5-7 minute si se lasa la crescut 1 ora si jumatate.


se modeleaza cornulete pe care le umplem cu branza rasa.


eu impart aluatul in bilute egale pe care le intind subtire le presar pe toata suprafata cu branza rasa si apoi le rulez.


folosesc telemea de oaie sarata si uscata bine din aceea de butoi care poate fi rasa, asa se simte gustul mai pronuntat dupa copt.


lasam 10 minute sa creasca cornuletele , le ungem cu ou batut si presaram branza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri dospite cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

05.07.2010, 14:11

Ce bune trebuie ca sunt.

ionela2682 1

06.07.2010, 11:51

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:02

apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite