Cornuri hot-dog

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2015 | 6559 vizualizari

 

By Andra, super bune, se mananca pe loc calde <3

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 ml lapte caldut
  • 1 lingurita unt (cat o nuca)
  • 1 lingurita drojdie proaspata(cat o nuca)
  • sare cam un varf de lingurita
  • un varf de cutit de zahar
  • 10 cremvusti mici de pui
  • un galbenus + 2 linguri lapte ptr uns
  • 50 g cascaval ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri hot-dog:

Se amesteca faina cu sarea. Se freaca drojdia cu zaharul, se adauga laptele caldut si se toarna peste faina. Se framanta toate impreuna cu untul topit cam 5 minute, puteti sa va ungeti pe maini cu putin ulei ca sa nu se lipeasca aluatul. 

Se acopera si se lasa la dospit 30-40 de minute la loc caldut. 

Se porneste cuptorul si se tapeteaza o tava cu hartie de copt.

Se intinde aluatul pe masa unsa cu ulei in foaie subtire de cam 3 mm care se tie fasii de grosimea a doua degete. Cremvustii stersi bine cu un servetel se infasoara in cate o fasie de aluat si se pun in tava. Se ung cu oul amestecat cu lapte si se presara deasupra cascaval ras.

Se coc 20 de minute pana incep sa se rumeneasca usor deasupra. Se lasa utin sa se raceasca, apoi se pot servi cu mustar sau ketchup, dupa preferinte. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

in loc de cascaval se pot pune deasupra seminte de susan, mac etc.

2

inainte sa dati la cuptor cornurile, le mai puteti lasa la dospit cca 10-15 minute, eu nu le-am lasat si s-au copt perfect

3

cred ca sunt foarte bune si a doua zi, de pus la pachet, la mine nu au apucat ca s-au mancat :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri hot-dog" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

22.12.2015, 20:47

Vreau si euuuuuuuuu

Rahela Velicu 1

02.02.2016, 17:24

Cei mai buni

Panacris 1

08.12.2016, 09:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor