Cornuri pentru mic dejun

de cocineraviajera in Piine, 10 Oct 2011 | 3817 vizualizari

 

O minunatie de cornuri de care te poti bucura cateva zile fara probleme.
Sunt excelente cu unt, gem, dulceata, nutella, crema de branza, etc.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina,
  • 200 ml apa,
  • 15 gr drojdie,
  • 50 ml ulei,
  • 1 lingurita sare,
  • 1/2 lingurita zahar.
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri pentru mic dejun:

Din drojdie, 100 ml apa calda, zahar si 2 linguri faina se face maiaua.


Se lasa sa creasca, apoi se framanta bine adaugand restul de apa, faina si sarea.


Se lasa la crescut pana isi mareste volumul.


Se imparte aluatul in bucati.


Fiecare bucata se intinde putin cu sucitorul si se ruleaza pe lungime.


Rulourile se aplatizeaza si se intind apoi pana obtinem fasii foarte subtiri.


Se ruleaza si se da forma de corn.


Se aseaza in tava si se lasa la crescut cca. 20 de minute.


Se ung cu ou batut cu 2-3 linguri de lapte caldut si se coc la foc mediu pana sunt


rumenite.


Sunt niste cornuri grozav de bune, cu coaja crocanta si miezul pufos. Asa cum erau


de cumparat la brutariile de altadata.


S-aveti pofta!


Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri pentru mic dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

brunetica 1

17.10.2011, 14:09

delicioase cornurile tale, o sa incerc si eu reteta

cocineraviajera 1

19.10.2011, 23:44

Chiar te rog sa le incerci Brunetico, si sa-mi spui te rog cum ti-au iesit. Spor la facut si la mancat!

ccrisstiana 1

16.01.2012, 21:28

o reteta numai buna de adaugat la favorite=p~

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

pe 26.11 la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

pe 26.11 la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

pe 26.11 la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

pe 26.11 la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Cornbread (Paine cu faina de porumb)