Cornuri pufoase cu Nutella

de deyutzky in Prajituri, 9 Iul 2012 | 14048 vizualizari

 

Niste cornuri super pufoase si super gustoase :X...inspiratia a fost blogul Laurei Sava.

 

INGREDIENTE

  • 1 plic drojdie uscata de 7 gr.
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 2 linguri pline de miere
  • 250 ml. lapte caldut
  • 500 g. faina
  • 25 g. unt moale (pe care il vom topi in lapte).
  • 1 ou pentru uns.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri pufoase cu Nutella:

Drojdia se dizolva in 100 ml apa calduta si se lasa la crescut 15 min la loc cald. Se pune faina intr-un bol, se face o gaura in mijlocul ei in care se adauga drojdia si restul ingredientelor...si se framanta bine pana ce nu se mai lipeste de maini (daca este prea moale se mai adauga faina). Dupa ce aluatul este gata se acopera cu un servet si se da la loc cald pentru aprox. 1 ora.


Intindem o foaie din aluat pe care o taiem in triunghiuri, iar pe fiecare capat lat al triunghiurilor punem nutella si rulam.(Se pot umple cu orice va place) Tapetam o tava cu hartie de copt, punem cornurile in tava si le ungem cu oul batut. Le dam la cuptor pt 15-20 de minute la foc potrivit.


Va invit sa le savuram impreuna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri pufoase cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bunica 1

10.07.2012, 18:41

sunt favoritele multor copii!

deyutzky 1

10.07.2012, 19:45

dada...si nu numai ale copiilor

babi5 1

24.08.2013, 20:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza cu aluat pufos
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi din albușuri și cremă de brânză

ieri la 21:57

Cornuri cu cremwursti

pe 24.02 la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

pe 24.02 la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Cantuccini (biscuiti italieni) cu migdale