daca azi a fost ziua painicilor si a chiflelor, am strecurat si cate un cornulet surpriza, tot pentru doru, insa va servesc si pe voi cu mare drag
pt cornuri:
pt umplutura surpriza:
Pregatim aluatul ca la chifle cu branza
Dupa ce am pregatit aluatul si l-am lasat la dospit, taiem 2-3 bucati de coca, pe care le intindem cu mana sub forma de dreptunghi, apoi ungem cu smantana si punem cate o bucatica de carnat in mijloc, dupa care incercam sa aducem jumatate din dreptungi peste carnat.
Le punem in tava unsa cu ulei si le mai lasam 30 de minute la dospit dupa care le punem la copt la foc mediu.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro