Tartine cu macrou afumat

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 6532 vizualizari

 

Ideale pentru zilele de post, cu dezlegare la peste.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. macrou afumat
  • 300 gr. cartofi fierti
  • sare,
  • piper negru,
  • 1 lg zeama lamaie
  • 2 lingurite capere
  • 1 castravecior murat
  • 1 lingura marar tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu macrou afumat:

1. se curata macroul de oase si de pielita, apoi intr-un bol incapator se zdrobeste cu ajutorul unei furculite.

2. Se curata de coaja cartofii fierti in prealabil si se dau prin razatoarea mare; se amesteca apoi cu carnea de peste.

3. mixul rezultat se asezoneaza cu sare si piper; se adauga zeama de lamaie, caperele, castraveciorul murat feliute foarte subtiri si mararul tocat. se tine la frigider sa se raceasca si se serveste cu felii de paine integrala, sub forma de tartine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

giuliana 1

27.10.2010, 23:25

vreau si eu o feliuta daca vrei sa mi trimiti arata super 5 furculite de la mine

nadina73 1

28.10.2010, 00:29

alinutza1983 1

28.10.2010, 20:29

....oooo...ce nocturne ati fost fetelor! abia acum am avut acces la net si v-am vazut comentariile! sigur ca impart cu voi , ca altfel ma ingras!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat