Tartine cu macrou afumat

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 6624 vizualizari

 

Ideale pentru zilele de post, cu dezlegare la peste.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. macrou afumat
  • 300 gr. cartofi fierti
  • sare,
  • piper negru,
  • 1 lg zeama lamaie
  • 2 lingurite capere
  • 1 castravecior murat
  • 1 lingura marar tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu macrou afumat:

1. se curata macroul de oase si de pielita, apoi intr-un bol incapator se zdrobeste cu ajutorul unei furculite.

2. Se curata de coaja cartofii fierti in prealabil si se dau prin razatoarea mare; se amesteca apoi cu carnea de peste.

3. mixul rezultat se asezoneaza cu sare si piper; se adauga zeama de lamaie, caperele, castraveciorul murat feliute foarte subtiri si mararul tocat. se tine la frigider sa se raceasca si se serveste cu felii de paine integrala, sub forma de tartine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

giuliana 1

27.10.2010, 23:25

vreau si eu o feliuta daca vrei sa mi trimiti arata super 5 furculite de la mine

nadina73 1

28.10.2010, 00:29

alinutza1983 1

28.10.2010, 20:29

....oooo...ce nocturne ati fost fetelor! abia acum am avut acces la net si v-am vazut comentariile! sigur ca impart cu voi , ca altfel ma ingras!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat si ricotta