Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 2993 vizualizari

 

Am vazut pe aici mai multe combinatii cu fondue-ul de la Delaco si am vrut sa incerc ceva nou. Am nimerit-o la fix cu painea cu usturoi.Sa va asigurati ca faceti destula,a fost foarte pe placul si celor mici.

 

INGREDIENTE

  • o bagheta frantuzeasca
  • 50 gr unt,la temperatura camerei
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un fondue de branza Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco:

Taiem bagheta in doua ,apoi o taiem din nou longitudinal,astfel incat sa avem patru bucati.


Amestecam untul cu usturoiul zdrobit si il intindem peste feliile de bagheta.


Dam painea la cuptor si o lasam cam 10 minute sau pana cand incepe sa devina crocanta.


Punem bolul cu fondue de branza la cuptorul cu microunde si il lasam 3-4 minute. Scoatem folia inainte de a pune bolul in cuptor.


Presaram patrunjel proaspat pe feliile de paine .


Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Sylvia 1

19.02.2014, 11:40

super

_Alina_ 1

19.02.2014, 13:06

LidiaChivu 1

21.02.2014, 14:27

Foarte bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bulz cu ou si smantana