Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 3708 vizualizari

 

Am vazut pe aici mai multe combinatii cu fondue-ul de la Delaco si am vrut sa incerc ceva nou. Am nimerit-o la fix cu painea cu usturoi.Sa va asigurati ca faceti destula,a fost foarte pe placul si celor mici.

 

INGREDIENTE

  • o bagheta frantuzeasca
  • 50 gr unt,la temperatura camerei
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un fondue de branza Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco:

Taiem bagheta in doua ,apoi o taiem din nou longitudinal,astfel incat sa avem patru bucati.

Amestecam untul cu usturoiul zdrobit si il intindem peste feliile de bagheta.

Dam painea la cuptor si o lasam cam 10 minute sau pana cand incepe sa devina crocanta. 

Punem bolul cu fondue de branza la cuptorul cu microunde si il lasam 3-4 minute. Scoatem folia inainte de a pune bolul in cuptor.

Presaram patrunjel proaspat pe feliile de paine .

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Lemon cake ,in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv "Mozaic"