Coronita cu banane si ciocolata

de susu in Prajituri, 4 Ian 2011 | 1642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 banane coapte
  • 2 oua
  • 100 g iaurt gras
  • 100 g unt
  • 200 g faina
  • 100 g zahar tos
  • 100 g nuci
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 1 plic praf de copt
  • O mana de stafide
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • Esenta de rom
  • 1 lingura de cognac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu banane si ciocolata:

Bananele pasate si ouale mixate cu zaharul si coaja de portocale se amesteca impreuna cu untul tinut la temperatura camerei. Stafidele se hidrateaza in cognac si rom iar ciocolata se taie bucati mici si se baga la congelator. Se adauga la compozitie faina amestecata cu praful de copt, stafidele hidratate si se pun trei sferturi din cantitatea de nuca si jumatate din cea de ciocolata. Dupa ce am omogenizat turnam compozitia intr-o forma de guguluf unsa cu grasime si tapetata cu putina faina. Presaram deasupra restul de nuci si ciocolata si dam la cuptorul incins pentru 30-40 de minute. Introduci o scobitoare si daca iese curata inseamna ca este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

divainbucatarie 1

05.01.2011, 10:00

mamaieelena 1

05.01.2011, 10:20

buna

tanyapatap 1

05.01.2011, 10:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu banane