Coronita cu carne

de ianculubita in Porc, 20 Feb 2012 | 1122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc(acela micut si lung,stiti voi care)
  • 1 ceasca ulei
  • sare,piper,cimbru,boia
  • 4 ciupercute
  • 4 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry sau 2taiate
  • 4 linguri vin alb
  • malai
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu carne:

Muschiuletul taiat julienne, se pune intr-un castron, condimentat din belsug, adaugat uleiul, amestecat, se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pana a doua zi; intr-o tigaie se rastoarna carnea cu tot cu ulei, se lasa la calit cu capac 15-20 min, se adauga ciupercile taiate jumatati sau sferturi, usturoiul taiat, rosiile si se mai lasa 15-20 minute; cand este gata se adauga si vinul si se lasa cu capac10min fara foc;


In acest timp se pregateste mamaliga si suportul; intr-un castron mare, pui un castron mic cu gura in jos, ungi cu ulei marginea castronului mare si mic, pui cu lingura mamaliga in jurul castronului mic, o nivelezi, pui o farfurie mare deasupra, rastorni, scoti castronul mic, iar in interior pui carnea; se serveste cu muraturi;


Cred ca v-am ametit cu castroanele dar va garantez ca se merita; in mijloc se poate pune si ficatei sau carne de pui; secretul este condimentatul din belsug si tinutul la frigider o zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

20.02.2012, 21:00

Ce minunatie

ianculubita 1

20.02.2012, 21:16

Va garantez si gustul,chiar daca la prima vedere pare o banala friptura;totul e sa nu va grabiti si s-o lasati 24de ore la frigider

irena 1

22.02.2012, 18:09

Foarte bun si frumos prezentat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spata de porc la cuptor, cu usturoi verde