Coronita cu iaurt si banana

de dentistutza in Prajituri, 20 Iul 2010 | 2598 vizualizari

 

Asta aveam la indemana. Mai aveam si o pofta teribila de dulce : cald,cald,dar apetitu' bata-l vina nu scade!
E rapid,usor si arata bine.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 gr.zahar pudra
  • 250 ml. iaurt
  • 1 banana coapta
  • 50 gr.unt moale
  • 2 lingurite rase bicarb.de sodiu
  • 250 gr.faina
  • cateva napolitane cu crema si glazura de ciocolata
  • arome dupa plac: vanilie, portocala,rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu iaurt si banana:

Cele trei galbenusuri se freaca spuma cu zaharul.Se adauga banana taiata bucatele si untul mixand energic. Apoi adaugam iaurtul, aroma preferata,bicarbonatul de sodiu si faina in doua reprize.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cele doua compozitii se amesteca usor cu spatula.


Forma pt. copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.Cuptorul se preincalzeste la o temp. moderata.


In forma se toarna 1/2 din compozitie,se aseaza napolitanele intregi, apoi se acopera cu restul compozitiei. Forma se bate usor pt. a scoate eventualele bule de aer ramase.


Se coace cam 25 de minute pana trece testul scobitorii. Se lasa la racit in tava si apoi,odata scoasa se poate orna cu o glazura sau zahar pudra.


Simplu!!!

 

TIPS-URI

1

am avut iaurt de baut Tnuva si a iesit foarte bine

2

cred ca ar merge si cu iaurt de fructe (caise sau piersici)

3

am ornat cu niste topping de cioco inainte de copt

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu iaurt si banana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sidy 1

21.07.2010, 08:49

Delicios ! Ti-a mai ramas cumva vreo feliuta ?

dentistutza 1

21.07.2010, 09:38

va astept la o felie+o cafea rece cu gheata!!!

dentistutza 1

21.07.2010, 09:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise si iaurt