Coronita cu iaurt si banana

de dentistutza in Prajituri, 20 Iul 2010 | 2206 vizualizari

 

Asta aveam la indemana. Mai aveam si o pofta teribila de dulce : cald,cald,dar apetitu' bata-l vina nu scade!
E rapid,usor si arata bine.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 gr.zahar pudra
  • 250 ml. iaurt
  • 1 banana coapta
  • 50 gr.unt moale
  • 2 lingurite rase bicarb.de sodiu
  • 250 gr.faina
  • cateva napolitane cu crema si glazura de ciocolata
  • arome dupa plac: vanilie, portocala,rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu iaurt si banana:

Cele trei galbenusuri se freaca spuma cu zaharul.Se adauga banana taiata bucatele si untul mixand energic. Apoi adaugam iaurtul, aroma preferata,bicarbonatul de sodiu si faina in doua reprize.


Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cele doua compozitii se amesteca usor cu spatula.


Forma pt. copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.Cuptorul se preincalzeste la o temp. moderata.


In forma se toarna 1/2 din compozitie,se aseaza napolitanele intregi, apoi se acopera cu restul compozitiei. Forma se bate usor pt. a scoate eventualele bule de aer ramase.


Se coace cam 25 de minute pana trece testul scobitorii. Se lasa la racit in tava si apoi,odata scoasa se poate orna cu o glazura sau zahar pudra.


Simplu!!!

 

TIPS-URI

1

am avut iaurt de baut Tnuva si a iesit foarte bine

2

cred ca ar merge si cu iaurt de fructe (caise sau piersici)

3

am ornat cu niste topping de cioco inainte de copt

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu iaurt si banana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sidy 1

21.07.2010, 08:49

Delicios ! Ti-a mai ramas cumva vreo feliuta ?

dentistutza 1

21.07.2010, 09:38

va astept la o felie+o cafea rece cu gheata!!!

dentistutza 1

21.07.2010, 09:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata