Briose zambarete cu visine si stafide

de Constelatialeu in Prajituri, 8 Feb 2013 | 1446 vizualizari

 

Reteta am ''achizitionat-o'' de la Dia.

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina ( era unt in reteta originala)
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • visine de la congelator
  • stafide
  • ornare
  • serbet de vanilie
  • creioane de ornat de la DR.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose zambarete cu visine si stafide:

Untul se amesteca cu zaharul pana devine o spuma, se adauga ouale, unul cate unul, apoi praful de copt, zaharul vanilat, sarea, coaja de lamaie si faina. Se omogenizeaza bine. In forme de silicon se pune cu lingurita jumatate din forma, se pune visina si stafida, apoi se umple forma. Se da la cuptorul preincalzit, la foc moderat.


Se glazureaza cu serbet si se orneaza in functie de inspiratie. Eu le-am facut fete zambitoare pentru ca le servesc niste pici de 9 ani.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose zambarete cu visine si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

alilianaa 1

08.02.2013, 17:52

frumusele. Nu sunt de mancat, nu?!

Constelatialeu 1

08.02.2013, 18:07

Liliana.Nu, doar de uitat la ele

Rocsi 1

08.02.2013, 20:58

Yamiii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cupcakes cu banane si ciocolata