Coronita cu spanac si broccoli

de oanapl in Mancaruri cu carne, 26 Ian 2017 | 2804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 6 linguri apa
  • un praf sare
  • pentru umplutura:
  • 100 g kaiser
  • 300 g spanac
  • 100 g broccoli
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • 80 g telemea
  • 1 ou + 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • susan alb si negru
  • 2 linguri lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu spanac si broccoli:

Din apa, unt, faina, ou si sare, framanti un aluat. Il pui intr-o folie alimentara si il dai la frigider, pentru cel putin jumatate de ora.
Cureti si speli spanacul bine, apoi il tai fasii marunte. Speli buchetelele de broccoli, apoi le pui la fiert, in apa cu sare pentru 2-3 minute.
Calesti kaiserul si apoi adaugi ceapa verde tocata si o calesti in grasimea lasata de kaiser. Adaugi spanacul, broccoli, usturoiul zdrobit si ardeiul tocat cubulete si lasi pana se inmoaie si scade zeama lasata de legume. Lasi sa se raceasca compozitia, apoi adaugi telemeau data pe razatoarea mica si oul batut. Adaugi sare si piper dupa gust si omogenizezi.
Presari masa de lucru cu faina si intinzi foaia de aluat. Decupezi aluatul cu ajutorul unui capac cu diametrul de 26 cm si apoi asezi foaia de aluat, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Asezi umplutura pe margini, lasand un cerc in mijloc liber. Cu un cutit foarte ascutit, tai cercul, astfel incat sa formezi 8 triunghiuri. Iei fiecare triunghi in parte si il suprapui peste umplutura, apasand putin la capat cu degetul ca sa nu se desprinda la copt. Ungi deasupra cu galbenus batut cu lapte, presari susan si introduci tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu spanac si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Urzici cu smantana si cabanos