Coronita pufoasa

de corina241 in Prajituri, 1 Dec 2010 | 1654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri de ulei
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 1 praf de copt
  • stafide
  • 2 linguri de finett,nutella
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita pufoasa:

Albusurile batute spuma,apoi adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea lucioasa.


Galbenusurile le frecam cu uleiul si devin ca o maoineza,apoi le punem peste spuma de albusuri.


La sfarsit faina si praful de copt puse in ploaie.


Pregatim o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si punem o parte din compozitie,presaram stafide,continuam sa turnam iarasi in forma,punem lingurile cu fineti ,iarasi compozitie si cateva stafide,apoi gata,la cuptor pentru 35 minute.


Se pudreaza cu zahar!

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti forma speciala rotunda pentru coronita,improvizati decupajul cercului cu ajutorul unui pahar si apoi turnam compozitia in forma.

2

paharul nu se va sparge

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

corina241 1

03.12.2010, 10:19

kamy ca bine zici

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 19:29

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 18:02

foarte pufoasa coronita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu fructe confiate- la masina de paine