Coronita pufoasa

de corina241 in Prajituri, 1 Dec 2010 | 2518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri de ulei
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 1 praf de copt
  • stafide
  • 2 linguri de finett,nutella
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita pufoasa:

Albusurile batute spuma,apoi adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea lucioasa.


Galbenusurile le frecam cu uleiul si devin ca o maoineza,apoi le punem peste spuma de albusuri.


La sfarsit faina si praful de copt puse in ploaie.


Pregatim o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si punem o parte din compozitie,presaram stafide,continuam sa turnam iarasi in forma,punem lingurile cu fineti ,iarasi compozitie si cateva stafide,apoi gata,la cuptor pentru 35 minute.


Se pudreaza cu zahar!

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti forma speciala rotunda pentru coronita,improvizati decupajul cercului cu ajutorul unui pahar si apoi turnam compozitia in forma.

2

paharul nu se va sparge

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

corina241 1

03.12.2010, 10:19

kamy ca bine zici

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 19:29

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 18:02

foarte pufoasa coronita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pessic