Costita afumata cu maghiran si cartofi

de mihaelar63 in Porc, 2 Feb 2016 | 1026 vizualizari

 

Am avut costita afumata de calitate preparata acasa. Am pregatit costita la Multicookerul Philips. Obligatoriu se serveste cu castraveciori murati. Este o mancare rustica ce aminteste de serile de iarna din copilarie
 

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg costita afumata
  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri pasta ardei kapia copt [ conserva proprie ]
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 3 tulpini tarhon verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita afumata cu maghiran si cartofi:


  1. Costita se tine la desarat in apa rece cateva ore. Din cand in cand se schimba apa.

  2. Se opareste costita in apa clocotinda 5 minute. Se scurge de lichid si se portioneaza.

  3. Usturoiul se curata si se toaca.

  4. Se aseaza costita in vasul aparatului de gatit se aduga deasupra pasta de ardei kapia copti, usturoiul, maghiranul si tarhonul.

  5. Se toarna deasupra 1,5 l apa. Setati pe functia Stew timp de o ora.

  6. Cartofii se curata si se taie bucati. Puneti cartofii intr-o oala si cu un polonic transferati zeama de la costita ce fierbe alaturi .

  7. Cartofii se pun la fiert dupa costita cam la 30 minute . Astfel veti putea sa serviti preparatul cu cartofii calzi.

  8. Costita este gata cand lichidul de pe ea a scazut si furculita intra usor in carne .

  9. Zdrobiti carofii dar nu asa de fin ca pentru pireu.

  10. Serviti costita afumata cu cartofi cat sunt calde alaturi de muraturile preferate .

 

TIPS-URI

1

Costita afumata este sarata . Nu mai este nevoie de sarare suplimentara .

2

Nu este nevoie nici de ulei sau alta grasime. Este suficent de suculent preparatul de la grasimea ce se leibereaza prin fierbere / sotare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita afumata cu maghiran si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

03.02.2016, 15:55

Rocsi , doar nu esti vegetariana ?

Andreea Caroline 1

03.02.2016, 17:38

Adele 1

04.02.2016, 09:36

Vaiiiiiiiiiiiii ce am ratat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci picante