Costita cu cartofi noi si salata de ardei copt in otet

de Ina in Porc, 28 Aug 2012 | 2573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costita de porc, cu cartilagiu ( cap de piept )
  • condimente dupa preferinte ( boia dulce, piper, sare, ierburi aromate )
  • 1 kg cartofi noi
  • sare
  • marar verde
  • 800 g ardei copt, pentru salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu cartofi noi si salata de ardei copt in otet:

Feliem costita in fasii de cca. 4-5 cm latime. Condimentam dupa preferinte si lasam deoparte sa se patrunda aromele.


Curatam cartofii, ii spalam , ii taiem jumatati, si-i punem la fiert in apa cu sare , doar cat sa se inmoaie putin. In tava de rumenire sau pe gratarul cuptorului cu halogen asezam intai cartofii pe jumatate fierti, pe care-i stropim cu 3-4 linguri de ulei , apoi presaram sare si marar verde.


Pe patul de cartofi asezam feliile de costita, apoi rumenim la 200 grade Celsius ( eu am preferat cuptorul cu halogen, intrucat nu lipeste si nu necesita adaos de grasime sau alte lichide ) 20 minute, apoi intoarcem feliile de costita si mai lasam la rumenit inca 20 minute la 200 grade Celsius.


Presaram mult marar verde si servim cu salata de ardei copt in otet.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu cartofi noi si salata de ardei copt in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mirela0911 1

28.08.2012, 22:44

lilik 1

29.08.2012, 14:13

am inundat camera...si eu vreauuu
arata invitant

T I M E A 1

06.09.2012, 18:14

ce bunatate de mancare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu cartofi la cuptor