Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana

de alilianaa in Porc, 14 Iul 2013 | 1116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g costita afumata
  • 6 cepe rosii
  • sare, piper dupa gust
  • 200 g smantana
  • 30 g zahar
  • 30 g otet balsamic
  • 30 g ulei
  • 30 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana:

Costita o portionam si o tragem la tigaie pret de 5-7 minute. Se scoate pe o farfurie. Ceapa care a fost spata si taiata solzisori se pune in uleiul in care am prajit putin costita. Se pune sare si piper. Se amesteca bine si cand scade se mai adauga apa. Cand este suficient de mult pregatita, se pune zahar si se lasa in continuare la calit. La final se adauga oteltul balsamic. Se mai lasa  3-5 minute sa scada. Am preferat ca ceapa sa nu scada foarte mult.

Costita afumata si ceapa caramelizata se serveste cu smantana. 

 

RETETA IN IMAGINI

Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana-0
Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana-1
Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana-2
Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana-3
Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana-4
Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana-5

COMENTARII (26)

alilianaa

alilianaa 1

15.07.2013, 22:22

haaa???multumesc

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 01:40

ahhh de cand nu am mai mancat o costita asa buna ca la noi

alilianaa

alilianaa 1

16.07.2013, 07:03

adevarul ca unele preparate sunt doar aici. Chiar daca le mai gasim si prin alte locuri. O sa fie timp sa redesoperi aromele de la noi. Multumesc Ligia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!