Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
se prepara foarte repede...
Luam feliile de carne le dam cu sare ,piper si le trecem prin faina.
Intr-o tigaie punem putin ulei la incins si punem carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti.
Cand sunt rumene pe gustul fiecaruia punem vinul,acoperim cu un capac si lasam 6-7 minute la foc potrivit.trecute cele 7 min dam capacul la o parte si lasam pe foc pana scade lichidul.
Intre timp spalam patrunjelul si il tocam,iar cand carnea e gata punem in farfurii si presaram patrunjelul deasupra.
Servim cu piure de cartofi sau cartofi la cuptor.
1
se poate pune patrunjelul peste carne in tigaie.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult