Muschi de porc cu vin si patrunjel

de lilik in Porc, 20 Dec 2010 | 4472 vizualizari

 

se prepara foarte repede...

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de muschi de porc (inalte cca 1 cm)
  • 1 pahar si jumatate vin rosu(eu am folosit ca masura pahar de plastic)
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • faina
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu vin si patrunjel:

Luam feliile de carne le dam cu sare ,piper si le trecem prin faina.

Intr-o tigaie punem putin ulei la incins si punem carnea sa se rumeneasca putin pe ambele parti.

Cand sunt rumene pe gustul fiecaruia punem vinul,acoperim cu un capac si lasam 6-7 minute la foc potrivit.trecute cele 7 min  dam capacul la o parte si lasam pe foc pana scade lichidul.

Intre timp spalam patrunjelul si il tocam,iar cand carnea e gata punem in farfurii si presaram patrunjelul deasupra.

Servim cu piure de cartofi sau cartofi la cuptor.

TIPS-URI

1

se poate pune patrunjelul peste carne in tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu vin si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

kamy 1

20.12.2010, 22:57

parca ziceai ca nu le ai cu alcoolul!! 5f

lilik 1

21.12.2010, 09:12

Ela,Anca,Rocsi

lilik 1

21.12.2010, 09:13

Kamy mie imi place numai in mancare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut