Varza la cuptor cu costita de porc

de SENO in Porc, 10 Oct 2011 | 11019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata maaaaare de costita de porc
  • 2 verze potrivite
  • 4 cepe
  • 1 gogosar urias
  • cateva linguri de ulei
  • 1 pahar de vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper boabe,piper macinat
  • cimbru
  • vegeta
  • boia iute
  • 4-5 rosii
  • pasta de rosii
  • cateva foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu costita de porc:

Costita se spala bine si se pune intr-o tava sau un vas termorezistent la cuptor cu putin ulei si presarata cu sare,piper macinat,vegeta si boia iute.Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor vreo ora buna. Din cand in cand se mai stropeste carnita cu sosul pe care si-l lasa, iar cand e aproape gata se taie cateii de usturoi si se arunca peste carne si paharul de vin alb. Chiar la sfarsit se lasa 5 minute tava descoperita la cuptor ca sa prinda o crusta frumoasa.


Cepele se toaca si se calesc in ulei pana devin aurii impreuna cu gogosarul, apoi se adauga 2 cani de apa si se pune varza tocata. Se pun si rosiile decojite sau din conserva, pasta de rosii, foile de dafin, piperul boabe, sare, putina vegeta si cimbru uscat. Se amesteca bine si se da la cuptor aproximativ o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu costita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

LUK 1

11.10.2011, 11:39

super buna

MIUTA 1

11.10.2011, 17:12

SENO 1

15.10.2011, 21:16

poftiti la vraza cu costita si mamaliguta calda

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor, cu rasol afumat