Varza la cuptor cu costita de porc

de SENO in Porc, 10 Oct 2011 | 9094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata maaaaare de costita de porc
  • 2 verze potrivite
  • 4 cepe
  • 1 gogosar urias
  • cateva linguri de ulei
  • 1 pahar de vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper boabe,piper macinat
  • cimbru
  • vegeta
  • boia iute
  • 4-5 rosii
  • pasta de rosii
  • cateva foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu costita de porc:

Costita se spala bine si se pune intr-o tava sau un vas termorezistent la cuptor cu putin ulei si presarata cu sare,piper macinat,vegeta si boia iute.Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor vreo ora buna. Din cand in cand se mai stropeste carnita cu sosul pe care si-l lasa, iar cand e aproape gata se taie cateii de usturoi si se arunca peste carne si paharul de vin alb. Chiar la sfarsit se lasa 5 minute tava descoperita la cuptor ca sa prinda o crusta frumoasa.


Cepele se toaca si se calesc in ulei pana devin aurii impreuna cu gogosarul, apoi se adauga 2 cani de apa si se pune varza tocata. Se pun si rosiile decojite sau din conserva, pasta de rosii, foile de dafin, piperul boabe, sare, putina vegeta si cimbru uscat. Se amesteca bine si se da la cuptor aproximativ o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu costita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

LUK 1

11.10.2011, 11:39

super buna

MIUTA 1

11.10.2011, 17:12

SENO 1

15.10.2011, 21:16

poftiti la vraza cu costita si mamaliguta calda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Varza noua calita cu coasta afumata