Tochitura cu mamaliguta

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 28598 vizualizari

 

Un amestec de carnuri, condimente, rosii, o nebunie! Eu am facut-o cu ficat de porc, carnita de porc, piept de pui si carnaciori afumati.

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficat
  • 400g carne de porc
  • un piept de pui
  • 3 carnaciori afumati
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras
  • o cutie de rosii in bulion
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Ficatul, carnea de porc si puiul le taiem cubulete, carnaciorii rondele. Ceapa si ardeiul gras le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Punem apoi carnea de porc si o lasam putin la rumenit. Urmeaza ficatul si la sfarsit puiul. Adaugam pe parcurs cate putina apa calda ca sa se inabuseasca in voie. Carnaciorii ii prajim separat intr-un ceaun cu ulei incins, apoi ii scoatem si ii lasam la scurs. Adaugam rosii in bulion taiate cubulete si acoperim cu un capac, sa fiarba mocnit. Spre final punem carnaciorii, usturoiul pisat, condimentam si punem foile de dafin. Mai lasam cam 10 minute. Putem presara marar proaspat tocat si servim cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

brunetica 1

22.12.2011, 15:16

kukibella 1

11.12.2012, 11:31

babi5 1

14.12.2014, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Varza noua calita cu marar si ciolan