Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono

de katty in Porc, 24 Noi 2014 | 3115 vizualizari

 

Cine nu iubeste gratarul ? Iar daca langa el puneti leguma preferata si un sos este demential.

 

INGREDIENTE

  •  
  • 3 bucati cotlet de porc
  • 300 gr broccoli
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • oregano proaspat sau maruntit
  • condimente pentru carnea de porc( boia de ardei,chimen macinat,usturoi,piper cayenne )
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono:

Spalati cotletul ,stergeti -l bine si condimentati-lcu amestecul de condimente si ulei .Acoperiti-l cu folie de plastic si dati-l la rece 20 de minute .

Pentru sos amestecati galbenusurile cu un praf de sare ,zeama de lamaie ,apoi supa calda.Puneti la foc si amestecati intr-una pana sosul se leaga ,avand o consistenta usor cremoasa..Adaugati oregano si dati jos.Fierbeti cateva minute broccoli in apa clocotita cu sare .Prajiti cotletele pe ambele parti.Serviti cotletul fierbinte cu broccoli si sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar cu broccoli si sos avgolemono" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

25.11.2014, 00:03

bun

anca_rm 1

25.11.2014, 08:39

ce-mi place

Panacris 1

02.12.2014, 12:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos dulce-acrisor, gutui si tagliatelle