Costita marinata

de ana in Porc, 12 Ian 2010 | 6082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de costita proaspata
  •  Marinata
  • 1 portocala
  • 1 mar rosu
  • 500 ml bere
  • 500 ml suc de portocale
  • cateva fire de salvie
  • frunze de telina
  • Sosul pentru gratar
  • 300 ml sos de rosii 
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita marinata:

Intr-o cratita destul de mare se aseaza costita cu carnea in jos se pune portocala taiata in 4 ,marul taiat in 4 salvia,sucul de portocale,berea si se fierb timp de 1 ora si jumatate.

Intre timp facem sosul pentru gratar.

Se taie ceapa cubulete se caleste in putin ulei ,adaugam catelul de usturoi tocat marunt, sosul de rosii, lasam cam 5 minute sa fiarba apoi saram si piperam dupa gust.

Cand a trecut ora si jumatate scoatem costita o lasam sa se odihneasca putin (cam 10 minute) ,apoi ungem costitele cu sosul preparat.Le mai lasam cam 10 minute apoi le punem pe gratar.

Am servit cu salata de sfecla rosie.

TIPS-URI

1

 as inlocui berea cu un vin alb sec ,a iesit un pic cam dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu costita afumata