Costita marinata

de ana in Porc, 12 Ian 2010 | 3489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de costita proaspata
  •  Marinata
  • 1 portocala
  • 1 mar rosu
  • 500 ml bere
  • 500 ml suc de portocale
  • cateva fire de salvie
  • frunze de telina
  • Sosul pentru gratar
  • 300 ml sos de rosii 
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita marinata:

Intr-o cratita destul de mare se aseaza costita cu carnea in jos se pune portocala taiata in 4 ,marul taiat in 4 salvia,sucul de portocale,berea si se fierb timp de 1 ora si jumatate.


Intre timp facem sosul pentru gratar.


Se taie ceapa cubulete se caleste in putin ulei ,adaugam catelul de usturoi tocat marunt, sosul de rosii, lasam cam 5 minute sa fiarba apoi saram si piperam dupa gust.


Cand a trecut ora si jumatate scoatem costita o lasam sa se odihneasca putin (cam 10 minute) ,apoi ungem costitele cu sosul preparat.Le mai lasam cam 10 minute apoi le punem pe gratar.


Am servit cu salata de sfecla rosie.

 

TIPS-URI

1

 as inlocui berea cu un vin alb sec ,a iesit un pic cam dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita marinata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor