Tochitura simpla de porc

de Gherca Daniela in Porc, 27 Oct 2014 | 3493 vizualizari

 

O mancare simpla si satioasa, numai buna pentru perioadele cand nu avem prea mult timp de bucatarit! :)

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc mai slaba
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa medie
  • 2-3 linguri de ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura simpla de porc:

Carnea o spalam bine in apa rece, o taiem bucati si o condimentam cu sare si piper . Intr-o tigaie punem uleiul, dupa ce s-a incins punem carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti, agaugam si o cana de apa, dupa ce a scazut punem ceapa taiata bucati mai mari si o lasam sa se prajeasca pana devine lucioasa si usor lipicioasa.


Servim alaturi de mamaliguta calda si muraturi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura simpla de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

28.10.2014, 09:48

Buna!

elucubratiiculinare 1

28.10.2014, 16:21

waw, abia astept sa tai porcul

iri_iri 1

04.04.2015, 01:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez