Costita moldoveneasca sau cotlet moldovenesc

de anisoara in Porc, 31 Dec 2009 | 6739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 GR.DE CARNE DE PORC - COSTITA DE PE SPATE
  • MAIONEZA -100 GR
  • CONDIMENTE -MUSTAR
  • PIPER NEGRU 
  • USTUROI
  • SARE

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita moldoveneasca sau cotlet moldovenesc:

Se cumpara carnea- costita  taiata de a gata, pentru a fi prajita pe gratar, sau o pregatim noi, asa cum este aratata in fotografia de mai jos. se bate pe un fund de lemn cu un ciocan de lemn  toate bucatile, li se da forma ovala , se ung toate bucatile cu maioneza  ( la dorinta) pe o parte si alta si se pun la maritnat pe o ora.

Dupa aceia , fiecare bucata se sareaza , se pipereaza, se unge cu mustar ,daca dorim se adauga ceapa prajita-caramelizata  in tigaie . Se inroleaza fiecare bucata in parte si se coc la un gratar bine incins, sau intr-o tigaie cu dungi in ea sub pres.

Se servesc la masa cu placinte clade si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita moldoveneasca sau cotlet moldovenesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

anisoara 1

01.01.2010, 18:57

O mincare facuta la gratar este pe placul tuturor. Multumesc si va doresc Pofta buna la toti!

rivka 1

01.01.2010, 21:07

hmmmmfoarte frumos...si cu placintele acelea...interesant mi s-a facut dintr-o data ffff pofta!

anisoara 1

01.01.2010, 21:39

Pofta buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu coasta afumata