Costite de miel cu omleta

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 26 Sep 2010 | 5972 vizualizari

 

Este foarte adevarat se face de Paste,dar merge foarte bine si cu alte ocazii

 

INGREDIENTE

  • costite de miel
  • 1 ceapa
  •  1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 5 oua
  • patrunjel verde
  • 1lingura de ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de miel cu omleta:

Se taie costitele de miel bucatele si se pun la fiert cu ceapa taiata  bucatele mai mari ,o feliuta de ardei rosu,sare si piper,

se lasa sa fiarba aproximativ 1 ora,se completeaza cu apa daca e nevoie,se fierbe cu capac.

Cand coastele sant fierte se scot se pun intr-o tigaie de teflon (de preferat)se mai calesc putin pentru a se  rumeni frumos ,dupa care se bat ouale cu un praf de sare si patrunjel verde si se pun peste costitele fierte.Dupa ce s-a prajit pe o parte se intoarce cu ajutorul capacului.

Se serveste cu muratura sau salata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mena29 1

27.09.2010, 08:42

Ei,daca am citit comentariile acum sunt lamurita si eu ce e cu ardeiul din mijloc,ce semnifica el,cand am vazut poza exact ce s-a intrebat Ina ma intrebam si eu

Laly 1

27.09.2010, 12:28

Ce bunatate

nadina73 1

03.10.2010, 18:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc tocata cu rulada de omleta