Cosulete cu carne pentru picnic

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2018 | 2986 vizualizari

 

Picnicul Bucatarasilor ....musai si ceva carnita......mai ales ca mi-a promis Bucatars dragalas niste legume bio extra...cu samburi.....:D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 4 foi aluat fraged Bella ,400 g foaia
  • 4 legaturi de ceapa verde, am folosit doar frunzele
  • 4 ardei capia
  • 3 cartofi mari
  • 350 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • 1 plic de la Delikat cu ierburi si boia
  • 1/2 plic de la Delikat cu boia dulce
  • 6 oua
  • sare
Portii: 100
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu carne pentru picnic:

Am lasat la dezghetat aluatul. Apoi m-am apucat sa fac umplutura. Am curatat cartofii si i-am dat pe razatoarea mare. Am pus tigaia wok pe foc, am lasat-o sa se incinga, apoi am pus cca 30 ml ulei, am adaugat carnea tocata si am lasat sa se caleasca cca 15 min, apoi am adaugat cartoful ras si stors, am presarat sare si am lasat sa se caleasca inca 15 min , Am rasturant continutul din tigaie intr-un castron incapator. Am spalat togaia wok si am pus-o din nou pe foc cu cca 20 ml ulei,am taiat frunzele de ceapa marunt si ardeiul cubulete si le-am pus la calit in tigaie, pana ce ardeiul s-a inmuiat, cand a fost gata am rasturnat tigaia in castronul cu carne. Separat am pus ouale, plicul de ierburi cu boia si boiaua dulce si am batut bine. Cascavalul l-am taiat cubulete marunte. Am lasat sa se raceasca compozitia din castron apoi am adaugat ouale batute, mararul tocat si cascavalul, am potrivit de sare si am omogenizat bine compozitia. Am intins aluatul foitaj si am decupat cu un cuter rotunduri cat formele de silicon in care am asezat baza de aluat foitaj si apoi le-am umplut cu compozitia de mai sus. Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, sunt gata cand aluatul se infoaie si se rumenesc deasupra.Am repetat operatiunea pana am terminat umplutura . Sunt bune atat calde cat si reci. Sper sa va placa picnicosilor.....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu carne pentru picnic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ardei, masline si sunca