Cuburi aperitiv cu ardei

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 4670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine integrala de secara
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr telemea
  • 50 gr unt
  • 50 gr smantana
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 plic gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi aperitiv cu ardei:

Frecam untul moale impreuna cu crema de branza.


Adaugam telemeaua rasa, smantana si ardeiul tocat marunt si amestecam bine pana se omogenizeaza.Daca este cazul mai adaugam putina sare.


Preparam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si o amestecam in compozitie


Intro tava de cozonac asezam o folie alimentara apoi punem feliile de paine astfel incat sa acopere tot fundul tavii.


Turnam deasupra compozitia de branza si asezam peste ea feliile de paine ramase.


Acoperim cu folia alimentara si dam la frigider pentru cel putin 2-3 ore.


Scoatem aperitivul din folie si taiem cubulete mici . Eu am decorat cu rosii cherry


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi aperitiv cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Ligia Bxl 1

22.08.2013, 01:21

woow am crezut ca sunt prajituri

bianca92 1

12.10.2013, 17:10

Foarte frumoase

Valclaudia 1

12.10.2013, 23:26

excelenta ideea! Am furat-o...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf de Craciun