Cosulete cu Ceva fin Delaco

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 1013 vizualizari

 

Intr-o dimineata am vrut sa ma rasfat putin...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie "branzica si smantana"ceva fin
  • 2 felii de ardei gras verde
  • 1 cosulet-vafa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu Ceva fin Delaco:

Ardeiul se taie cubulete si se amesteca cu crema de branzica cu smantana.


Se toarna compozitia intr-o forma de vafa.


Ornezi cu ardei si servesti cu paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu Ceva fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

babi5 1

05.09.2013, 14:51

Aurelia 07_07 1

05.09.2013, 15:08

Rocsi 1

05.09.2013, 22:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise