Cosulete cu cirese și crema de branza

de Panacris in Dulciuri, 4 Iul 2016 | 552 vizualizari

 

Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai puțin plăcute, darrr mi-am revenit ;) Panacris sau dacă vreți Duracell și-a schimbat acumulatoriii ;) Spor și poftă bună;) P.S. Am fost ”apostrofată” de Zmeișorii că nu prea :D, le-am mai făcut mâncare de vreo săptămână, așa că m-am pus la treabăăă ;) 

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj cca. 500 g,
  • Cireșe cca. 300 g,
  • Brânză de vaci dulce cca. 300 g,
  • Ouă 2 bucăți,
  • Zahăr brun 50 g,
  • Condimente Kotany pentru prăjituri și deserturi (scorțișoară, nucșoară, cuișoare …)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu cirese și crema de branza:

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat în frigider. Se întinde pe planșeta de lucru presarată cu făina, se taie cu rola de prăjituri sau cuțitul în dreptunghiuri, apoi se așează în forme de brioșe. Se păstrează cca. 6 dreptunghiuri pentru a se putea obține tortițele coșulețelor.


Brânza de vaci se amestecă energic cu cele două ouă, zahărul brun, până ce se omogenizează.


Crema de brânză se așează în cuburile formate din foietaj.


Cireșele se dezosează și se așează peste crema de brânză.


Cuiburile se acoperă cu tortițe, se ung cu gălbenuș de ou, se presară puțin zahăr brun și se asezonează cu condimente pentru prăjituri de la Kotany.


Coșulețele se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la 200 grade. Simplu aromat și gustos.


Spor și poftă bună!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu cirese și crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

noiinbucatarie 1

07.07.2016, 11:44

foarte bune

miki_a 1

09.07.2016, 11:29

Un desert rapid si foarte buuuun!

RuxyRux 1

09.07.2016, 12:23

Ooooo, ce bunatati!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
"Halaweh gamardin" - Budinca de caise uscate