Cosulete cu gem si bezea de nuca

de RoXx in Prajituri, 1 Iul 2013 | 3656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 4 galbenusuri
  • 400 gr. faina
  • 200 gr untura
  • 4 linguri smantana
  • 1 praf de copt
  • Bezea :
  • 4 albusuri ou
  • 250 gr. zahar
  • 200 gr. nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu gem si bezea de nuca:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si astfel coca formata se pune pe marginea formelor pentru briose .

Cele 4 albusuri de la oua se bat spuma cu zaharul si nuca macinata pana se formeaza bezeaua.

Peste aluatul din forme se pune o lingurita dulceata ( ce sortiment doriti ) si bezea deasupra .Se baga la cuptor 30-40 de min ( depinde de cuptor ) apoi se scot din forme si se pudreaza cu zahar .

Pofta buna ! :)

 

COMENTARII (17)

Dea_Dea

Dea_Dea 1

02.07.2013, 08:33

Taree bune

Sim0na

Sim0na 1

02.07.2013, 12:51

bune or fi..

RoXx

RoXx 1

02.07.2013, 13:58

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!