Cosulete cu sunca si mozzarella

de Irina in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2014 | 1976 vizualizari

 

Reteta care urmeaza sa v-o prezint face parte din categoria "ceva rapid pentru masa de seara", sau variatiuni pe tema... :)
Se ia o foaie de aluat de placinta si se umple cu ce se gaseste mai repede prin frigider. ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de placinta
  • 125 g mini mozzarella
  • 3-4 felii de sunca
  • 1 ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu sunca si mozzarella:

Dupa ce foaia s-a dezghetat, am decupat rondele cu un pahar cu gura destul de mare. Mi-a dat prin gand sa folosesc si forme de tarte si forme de briose, asa ca, pana la urma, am pregatit trei tarte si doua cosulete umplute.


Am uns fiecare tarta si cosulet cu ou, dupa care le-am umplut cu mozzarella si sunca.


La final am adaugat galbenusul de ou pe deasupra.


Am pus tartele si cosuletele la cuptor, cam 20-25 minute, pana au prins o culoare aurie, frumoasa.


Poftiti la tarte rumene si calde! >:D<


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

30.01.2014, 22:13

Bunica 1

30.01.2014, 22:16

Gustoase umflatele ai facut!

Bya Ralu 1

31.01.2014, 05:14

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi, bacon si mozzarella