Cosulete de branza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2014 | 1985 vizualizari

 

Aveam ceva foi de placinta ramase, branza ratacita prin frigider...asa ca am tras un ochi la retetele salvate la favorite si am gasit ceva la Valclaudia numai bun pentru ce doream eu.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 foi de placinta(de la Lidl am avut eu)
  • 250 gr branza tare de capra
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri sana
  • 2 maini de cascaval dat pe razatoarea mica(emmentaler am avut eu)
  • 1-2 lingurite sos pesto(optional)
  • 1 legatura leurda
  • 1-2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 12 rosii cherry
  • 50 ml ulei pt uns foile
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de branza:

Pregatim umplutura prima oara: dam branza pe razatoarea cu gauri mari, adaugam smantana, sana, oul si amestecam, iar in functie de consistenta mai adaugam 1 ou sau smanatana. Dupa gust puneti sos pesto, leurda taiata fasii, sare si piper. Rosiile le taiem in jumatati. Foile de placinta le taiem in patrate ungem fiecare patrat si punem 3-4 patrate unse si suprapuse in tava de briose. Umplem cusuletele formate in tava de briose cu compozitia de branza, cate 2 jumatati de rosii deasupra si un praf de piper. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute pana se rumenesc cosuletele. Le scoatem pe hartie absorbanta sa absoarba uleiul.

Sa va fie de bine!!!

 

TIPS-URI

1

tineti foile de placinta pe un prosop curat de bucatarie si foarte putin umezit pentru a evita intarirea si uscarea lor

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

16.04.2014, 18:46

bune

Elena1973 1

16.04.2014, 21:43

ce frumos arata

Panacris 1

03.03.2015, 22:05

Or fi bune și a doua zi??? Că zilele astea, astfel de priorități am

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!