Cosulete de branza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2014 | 2564 vizualizari

 

Aveam ceva foi de placinta ramase, branza ratacita prin frigider...asa ca am tras un ochi la retetele salvate la favorite si am gasit ceva la Valclaudia numai bun pentru ce doream eu.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 foi de placinta(de la Lidl am avut eu)
  • 250 gr branza tare de capra
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri sana
  • 2 maini de cascaval dat pe razatoarea mica(emmentaler am avut eu)
  • 1-2 lingurite sos pesto(optional)
  • 1 legatura leurda
  • 1-2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 12 rosii cherry
  • 50 ml ulei pt uns foile
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de branza:

Pregatim umplutura prima oara: dam branza pe razatoarea cu gauri mari, adaugam smantana, sana, oul si amestecam, iar in functie de consistenta mai adaugam 1 ou sau smanatana. Dupa gust puneti sos pesto, leurda taiata fasii, sare si piper. Rosiile le taiem in jumatati. Foile de placinta le taiem in patrate ungem fiecare patrat si punem 3-4 patrate unse si suprapuse in tava de briose. Umplem cusuletele formate in tava de briose cu compozitia de branza, cate 2 jumatati de rosii deasupra si un praf de piper. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute pana se rumenesc cosuletele. Le scoatem pe hartie absorbanta sa absoarba uleiul.


Sa va fie de bine!!!

 

TIPS-URI

1

tineti foile de placinta pe un prosop curat de bucatarie si foarte putin umezit pentru a evita intarirea si uscarea lor

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

16.04.2014, 18:46

bune

Elena1973 1

16.04.2014, 21:43

ce frumos arata

Panacris 1

03.03.2015, 22:05

Or fi bune și a doua zi??? Că zilele astea, astfel de priorități am

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la punga