Cosulete de ciocolata cu Miez de lapte si capsuni

de alldaycooking in Dulciuri, 14 Mai 2013 | 2060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cosulete:
  • 90 gr ciocolata alba
  • 35 gr miere
  • Crema:
  • 1 bucata Miez de lapte natur Delaco
  • 6 capsuni
  • 1 lingura miere
  • 3 linguri frisca
  • Decor:
  • frisca
  • capsuni
  • Miez de lapte Delaco
  • zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de ciocolata cu Miez de lapte si capsuni:

Pentru cosulete am rupt ciocolata alba in bucatele mici si am adaugat mierea. Am pus castronul deasupra unui vas cu apa fierbinte, fara a atinge apa. Am amestecat pana cand s-a topit ciocolata. Am lasat la rece pana a doua zi. A doua zi am scos ciocolata si am lasat-o sa se incalzeasca putin. Am inceput sa o modelez in maini pentru a se incalzi si sa se poata prelucra. Am impartit-o in 2 jumatati. Fiecare jumatate am asezat-o pe o folie de plastic si am acoperit-o apoi cu alta folie.


Am intins ciocolata sub forma unui cerc pe care l-am asezat intr-o forma rotunda. Am lasat la rece pana cand s-a intarit ciocolata.


Pentru crema am zdrobit Miezul de lapte si l-am lasat sa se scurga zerul pe care il contine. Am taiat capsunile marunt, apoi le-am amestecat cu Miezul de lapte si mierea. In final am adaugat frisca si am amestecat cu grija.


Pentru decor am pregatit bile din fire de zahar ars. Pentru acestea am pus la topit zaharul si cu multa rabdare am pregatit firele pe care apoi le-am presat usor formand un fel de gheme.


In fiecare cosulet am jumatate din crema, apoi am decorat cu frisca, bucati de capsuni, bucatele de Miez de lapte si bilele din zahar ars.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de ciocolata cu Miez de lapte si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Constelatialeu 1

14.05.2013, 22:17

Ce frumos cosulet !

gaby_duceag 1

15.05.2013, 16:33

babi5 1

10.06.2013, 23:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata