Cosulete din rosii

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 3120 vizualizari

 

un aperitiv foarte usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza alba
  • 1 lingura de smantana grasa
  • patrunjel verde
  • 6 rosii
  • 1 lingurita de unt tartinabil
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din rosii:

Se alege un cutitas foarte ascutit si cu varf ascutit.Se taie rosiile pe jumatate si apoi se scobesc cu o lingura.Din jumatatile celelate decupam manerele pentru cosulete.


Facem un amestec din branza faramitata , untul moale si smantana, adaugam la sfarsit patrunjelul tocat marunt sau mararul si umplem cosuletele cu acest amestec.Apoi asezam si manerele deasupra sau daca aveti indemanare puteti decupa de la inceput pe laterale bucatile de rosii de deasupra iar manereul sa ramana nedecupat.


Le-am servit alaturi de oua umplute cu masline si mustar.(Am fiert oule, am scos galbenusul si l-am amestecat cu mustar si masline negre tocate foarte marunt.Deasupra am ornat cu maioneza si bucatele de ardei si masline.)


 

TIPS-URI

1

umplutura cosuletelor poate fi facuta si din salata de vinete

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

lia maria 1

12.07.2010, 16:28

Usor si foarte frumos

epurasha2bb 1

12.07.2010, 17:51

mersi lia

Rocsi 1

12.07.2010, 18:52

ce frumoase..dau bine la un aperitiv

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor