Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe

de RuxyRux in Prajituri, 29 Aug 2012 | 7099 vizualizari

 

Simple, rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj( cam jumatate)
  • 250 gr branza de vaci cremoasa
  • 100 gr zahar
  • extract de vanilie( sau vanilie de care aveti)
  • pudra de coaja de portocala o lingurita
  • 1 ou si 2 galbenusuri
  • 1 galbenus pentru uns aluatul
  • fructe: piersici, struguri, zmeura...sau ce doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe:

Pregatim formele de briose.

Decupam patrate din foaia de copt( pergament) pentru cate bucati dorim sa facem.

Decupam din aluat cu un cutit patrate si le asezam pe foitele pergament.

Asezam cu totul in forme. Formele le instalam pe tava de copt pana sa le umplem. Vor fi mai greu de mutat cu compozitia in ele.

Pregatim branza , amestecam cu vanilie, zahar si pudra de portocale, apoi cu ouale. Din crema vom pune cate doua linguri in cosulete si deasupra fructele taiate. Ungem foietajul cu galbenus.

Vom coace la 220 de grade pentru aproximativ 30 de minute( mai mult sau mai putin in functie de cuptor). Cand sunt gata le desprindem usor din foaia pergament si le mutam pe un platou.

Servim apoi cu placere , sunt grozav de bune!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitura Rudy