Cosulete umplute cu crema de branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2014 | 9576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta proaspete
  • crema de branza
  • ulei sau unt topit pentru uns foile
  • frunze de patrunjel pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete umplute cu crema de branza:

Desfacem foile de placinta. Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit. Punem suprapuse, ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta. Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care captusim forma de briose. Se da la cuptor si se tine 2-3 minute pana prind o culoare usor maronie.

Lasam sa se raceasca in forma ,apoi le scoatem si le umplem cu crema de branza.

Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Rocsi 1

22.01.2014, 20:18

Ce aspectoase pot fi

_Alina_ 1

23.01.2014, 10:55

Sim0na 1

23.01.2014, 21:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cosulete de branza