Cotlet cu cașcaval și mere coapte

de Rita Ilies in Porc, 5 Apr 2015 | 1817 vizualizari

 

Uneori am momente în care nu am răbdare să stau prea mult în bucătărie; cred că tuturor ni se întâmplă. Alteori, chiar vreau un preparat rapid, dar care să arate excelent!

Ceea ce vă propun azi este o combinație inedită de gusturi dar și un preparat care va surprinde în mod plăcut până și cel mai pretențios invitat.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de cotlet de porc fără os
  • 150 g cașcaval
  • o linguriță tahni ( pastă de susan )
  • o lingură de apă
  • rozmarin proaspăt tocat
  • sare și piper după gust
  • trei mere
  • ulei de măsline aromat ( eu l-am pregătit acasă dar se poate și cumpăra )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu cașcaval și mere coapte:

Am bătut ușor carnea. Într-un castron am amestecat pasta de susan cu apa și condimentele, apoi am uns fiecare felie de carne cu sosul obținut. Am feliat cașcavalul, apoi l-am împărțit în mod egal pe fiecare felie de cotlet. Am împăturat colțurile pentru a obține ”plicuri bine sigilate”. Cașcavalul se va topi în interiorul cărnii și își va elibera savoarea.

Merele le-am spălat bine apoi le-am tăiat felii ( nu le-am curățat, arată mai bine așa ). Am încins tigaia grill și am așezat carnea cu ”sigiliul” în jos lăsând-o să se rumenească câte 3 minute pe ambele părți. La fel am copt merele. Am așezat câte un plic de carne și un măr pe fiecare farfurie și am stropit cu uleiul de măsline aromat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu cașcaval și mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

06.04.2015, 09:14

Sim0na 1

06.04.2015, 18:39

Interesanta combinatie

Rita Ilies 1

06.04.2015, 19:27

E delicioasă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei prajiti
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza