Cotlet cu cașcaval și mere coapte

de Rita Ilies in Porc, 5 Apr 2015 | 637 vizualizari

 

Uneori am momente în care nu am răbdare să stau prea mult în bucătărie; cred că tuturor ni se întâmplă. Alteori, chiar vreau un preparat rapid, dar care să arate excelent!

Ceea ce vă propun azi este o combinație inedită de gusturi dar și un preparat care va surprinde în mod plăcut până și cel mai pretențios invitat.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de cotlet de porc fără os
  • 150 g cașcaval
  • o linguriță tahni ( pastă de susan )
  • o lingură de apă
  • rozmarin proaspăt tocat
  • sare și piper după gust
  • trei mere
  • ulei de măsline aromat ( eu l-am pregătit acasă dar se poate și cumpăra )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu cașcaval și mere coapte:

Am bătut ușor carnea. Într-un castron am amestecat pasta de susan cu apa și condimentele, apoi am uns fiecare felie de carne cu sosul obținut. Am feliat cașcavalul, apoi l-am împărțit în mod egal pe fiecare felie de cotlet. Am împăturat colțurile pentru a obține ”plicuri bine sigilate”. Cașcavalul se va topi în interiorul cărnii și își va elibera savoarea.


Merele le-am spălat bine apoi le-am tăiat felii ( nu le-am curățat, arată mai bine așa ). Am încins tigaia grill și am așezat carnea cu ”sigiliul” în jos lăsând-o să se rumenească câte 3 minute pe ambele părți. La fel am copt merele. Am așezat câte un plic de carne și un măr pe fiecare farfurie și am stropit cu uleiul de măsline aromat.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu cașcaval și mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

06.04.2015, 09:14

Sim0na 1

06.04.2015, 18:39

Interesanta combinatie

Rita Ilies 1

06.04.2015, 19:27

E delicioasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos mediteranean