Cotlet de manzat in sos de vin

de Bunica in Vita, 10 Feb 2014 | 3594 vizualizari

 

Trecand pe la macelarie am vazut si luat un cotlet de manzat. De cand l-am cumparat am gandit sa-l imbat putin;)

 

INGREDIENTE

  • 1 cotlet de manzat
  • o lingura ulei de masline
  • Marinata:
  • 150 ml vin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • un vf. lingurita rozmarin
  • un vf. lingurita salvie
  • un vf.lingurita ierburi italiene
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de manzat in sos de vin:

Cotletul spalat, sters, se pune la marinat intr-un vas si se lasa la rece pentru cel putin o ora.

Se scoate din marinata, unge cu uleiul de masline,se pune intr-un vas ceramic ,toarna marinata peste el si se da la cuptorul incins la 150 grade pentru o ora.

In caz ca scade lichidul se completeaza cu o ceasca de apa (50 ml.).

Se serveste simplu sau cu salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de manzat in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bunica 1

14.02.2014, 19:47

Buhuhuu,cred ca ti-ar fi placut!

Bunica 1

14.02.2014, 19:47

Multumesc ,Lavinia draga!

Bunica 1

14.02.2014, 19:49

Simona72,cand cumperi carne de manzat sa fie un roz deschis la culoare!Pup!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

pe 21.11 la 20:20

Reteta de mancare de post din cuburi de soia

de Caty 2

pe 21.11 la 15:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.