Cotlet de manzat in sos de vin

de Bunica in Vita, 10 Feb 2014 | 4121 vizualizari

 

Trecand pe la macelarie am vazut si luat un cotlet de manzat. De cand l-am cumparat am gandit sa-l imbat putin;)

 

INGREDIENTE

  • 1 cotlet de manzat
  • o lingura ulei de masline
  • Marinata:
  • 150 ml vin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • un vf. lingurita rozmarin
  • un vf. lingurita salvie
  • un vf.lingurita ierburi italiene
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de manzat in sos de vin:

Cotletul spalat, sters, se pune la marinat intr-un vas si se lasa la rece pentru cel putin o ora.

Se scoate din marinata, unge cu uleiul de masline,se pune intr-un vas ceramic ,toarna marinata peste el si se da la cuptorul incins la 150 grade pentru o ora.

In caz ca scade lichidul se completeaza cu o ceasca de apa (50 ml.).

Se serveste simplu sau cu salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de manzat in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bunica 1

14.02.2014, 19:47

Buhuhuu,cred ca ti-ar fi placut!

Bunica 1

14.02.2014, 19:47

Multumesc ,Lavinia draga!

Bunica 1

14.02.2014, 19:49

Simona72,cand cumperi carne de manzat sa fie un roz deschis la culoare!Pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Amintiri din copilarie sarmalute cu varza dulce si smantana