Cotlet de miel servit cu piure de fasole si legume sotate

de nico15 in Oaie, 19 Oct 2011 | 1601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati de cotlet
  • 200 g pe fasole
  • 12 baby morcovi
  • 4 baby pastarnac
  • 100 g de spanac
  • 4 fire de chives(ceapa verde)
  • patrunjel
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • unt
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • mustar  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de miel servit cu piure de fasole si legume sotate:

Punem fasolea la inmuiat cu o seara inainte, a doua zi aruncam apa si punem fasolea cu alta apa la fiert. Taiem un morcov, o ceapa si un pastarnac in cubulete mijlocii si le punem impreuna cu fasolea la fiert, saram si punem un pic de ulei si lasam sa fierba.


Cotletele le aranjam putin, indepartam bucatile inestetice si grasimile, lasand osul alb si curat. Cotletele le vom trage la tigaie in putin unt 2-3 minute pe fiecare parte.


Intr-o cratita punem doua linguri de ulei de masline, adaugam un morcov taiat felii mai subtiri facand un fel de pat de care vom aseza cotletele 15-20 de minute, daca sunt mai mici, cotletele se fac mai repede. Separat intr-o craticioara punem baby morcovi si baby pastarnacul dupa ce i-am spalat si curat de coaja si ii lasam sa fiarba pana sunt patrunsi dar sa nu fie sfaramiciosi. Dupa ce ii scurgem de apa, ii vom sota in tigaie in unt 1-2 minute


Verificam fasolea si daca este fiarta oprim focul. Vom proceda in felul urmator aruncam legumele care au fiert langa fasole, oprind doar fasolea, pe aceasta o vom blenda, nu punem tot lichidul ci vom pune boabele de fasole si adaugam cate putin lichid, pana vom avea consistenta ideala ca in imaginile alaturate, sa curga putin.


Facem un dresing din spanacul pe care deja l-am fiert, il scurgem si tocam, tocam frunzele de chives(ceapa verde), adaugam sare, piper, zeama de la o jumatate de lamaie si o lingura si jumatate de ulei de masline, gustam si daca este suficient de bun ne oprim daca consideram ca mai trebuie sa asezonam cu ceva, inventati dupa bunul dumneavoastra plac.


Dupa ce scoatem cotletele le vom unge pe marginile bucatii de carne cu mustar si le vom trece apoi prin verdeata proaspata(ceapa verde, spanac tocat si patrunjel) formand o frumoasa si proaspata crusta de verdeata.


Vor servi preparatul ca in imaginile alaturate.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de miel servit cu piure de fasole si legume sotate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MIUTA 1

19.10.2011, 23:17

Foarte bun

LUK 1

20.10.2011, 16:27

excelent

Lau 1

20.10.2011, 20:52

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume