Cotlet de porc ascuns

de luminita20_2006 in Porc, 5 Iun 2010 | 1865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc fara os
  • 5 cartofi mari
  • 3 rosii mari
  • 200 gr maioneza comert (sau smantana+cascaval)
  • sare,
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • ulei de masilne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc ascuns:

Se curata cartofii si se lasa in apa.Cotletele de porc daca sunt f mari se taie in doua. Cartofii se taie rondele 1 cm .Intr-o tava de yena se pune un pic de ulei de masline apoi se aseaza un strat de cartofi se condimenteaza cu sare si piper.


Apoi se pun cotletele si se condimeteaza si ele cu sare, piper, busuioc, rozmarin, dupa care rosiile taiate si ele rondele si din nou condimentate cu cele de mai sus. La final se pun cartofii +sare, piper si maioneza. Se invelesc cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 30 min apoi se ia folia si se mai lasa inca 15min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc ascuns" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

anisoara 1

05.06.2010, 22:38

E sub patul din cartofi

Rocsi 1

05.06.2010, 22:45

tare gustos o mai fi

luminita20_2006 1

06.06.2010, 10:40

in burtica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara