Cotlet de porc cu cascaval

de MotanLaOale in Porc, 8 Apr 2016 | 13512 vizualizari

 

Am vazut undeva si mi-a ramas pe retina si am zis sa-l fac ca nu are de ce sa nu fie bun. A iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 600g cotlet de porc fara os
  • 200g cascaval Delaco ras
  • 1 lingura smantana
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cascaval:

Cotletele de porc se fasoneaza, se spala si se usuca cu un prosop absorbant.

Se presara cu boia, sare, piper pe ambele parti.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins, 5 minute pe fiecare parte.

Cand sunt facute se scot pe o farfurie si se lasa putin la racit.

Cascavalul ras se amesteca cu smantana bine, bine.

Se pun cotletele prajite intr-o tava unsa cu ulei si se pune deasupra fiecaruia cascaval amestecat cu smantana.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, pana se rumeneste cascavalul putin.

Cascavalul care se scurge de pe cotlete in tava este un deliciu.

Se scot din tava si se mananca cu orice garnitura si salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj cu ceva fin Delaco si iaurt