Cotlet de porc cu cascaval

de MotanLaOale in Porc, 8 Apr 2016 | 5095 vizualizari

 

Am vazut undeva si mi-a ramas pe retina si am zis sa-l fac ca nu are de ce sa nu fie bun. A iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 600g cotlet de porc fara os
  • 200g cascaval Delaco ras
  • 1 lingura smantana
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cascaval:

Cotletele de porc se fasoneaza, se spala si se usuca cu un prosop absorbant.


Se presara cu boia, sare, piper pe ambele parti.


Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins, 5 minute pe fiecare parte.


Cand sunt facute se scot pe o farfurie si se lasa putin la racit.


Cascavalul ras se amesteca cu smantana bine, bine.


Se pun cotletele prajite intr-o tava unsa cu ulei si se pune deasupra fiecaruia cascaval amestecat cu smantana.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, pana se rumeneste cascavalul putin.


Cascavalul care se scurge de pe cotlete in tava este un deliciu.


Se scot din tava si se mananca cu orice garnitura si salata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

05.05.2016, 08:27

Panacris 1

05.01.2017, 18:22

Pffff, nu știu cum de am ratat minunația asta Mâine nu, dar sâmbătă sigur se va executa

MotanLaOale 1

05.01.2017, 18:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu legume