Cotlet de porc cu ciuperci si rosii in sos de vin

de Rocsi in Porc, 28 Apr 2013 | 4702 vizualizari

 

Am sosit cu mancarea daca tot se apropie ora pranzului. Este gustoasa asa ca nu imi ramane decat sa va poftesc la masa si sa va servesc. Sper sa fie pe gustul vostru!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii cotlet de porc dezosat
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 350 gr ciuperci conservate intregi
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • oregano uscat
  • cimbru uscat
  • 1 canita vin
  • 1 lingura pasta de tomate
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ciuperci si rosii in sos de vin:

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Ciupercile le spalam si le taiem feliute.

Rosiile le facem cubulete.

Spalam cotletele, le tamponam cu un servet si le punem intr-o tigaie antiaderanta, incinsa, si le rumenim pe ambele parti.

Punem 1/2 cana cu apa si cand clocoteste dam drumul la ciuperci si ceapa.

Condimentam cu sare, piper si boia de ardei dulce.

Acoperim totul cu apa, punem un capac si lasam sa se faca bine carnea (daca mai este nevoie mai adaugam apa).

Cand s-a facut mai bine de jumatate punem rosiile.

Incercam carnea cu o furculita, cand este bine patrunsa aromatizam cu putin oregano si cimbru.

Dam drumul la vin, incorporam pasta de tomate si lasam descoperita tigaia pana se evapora lichidul.

La final curatam usutoiul, il punem feliute in preparatul nostru si tragem tigaia de pe foc.


Trebuie sa mai stea 5 minute acoperit cu un capac, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ciuperci si rosii in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Rocsi 1

30.04.2013, 17:34

Mihaela multumesc mult!

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 13:04

O bunatate !

Rocsi 1

08.12.2013, 18:54

Multumesc Krysty

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din carne de porc marinată