Cotlet de porc cu fructe uscate

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 11 Mar 2015 | 1722 vizualizari

 

Un cotlet cu o umplutura un pic mai neobisnuita.Este o combinatie de gusturi,dulce cu picant.Este un aperitiv de succes care face fata cu brio oricarui mesean mofturos.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc,
  • 200 gr mixt de fructe uscate,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • sos soia,
  • aprox. 2 cm ghimbir proaspat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu fructe uscate:

Carnea se sterge bine dupa care ,cu un cutit bine ascutit,se face o gaura,de-a lungul fibrei Se rasuceste cutitul pentru a se largi cat de mult gaura formata apoi se umple cu mixul de fructe uscate. Se indeasa bine, pentru a intra cat mai multe. Capetele de prind cu cate o sobitoare. Muschiul se codimenteaza cu sare si piper si se rade ghimbirul desupra, imprastiindu-l pe toata suprafata carnii. Se unge cu un pic de ulei si sos se soia, se adauga un pic de apa, apoi se da la cuptor. Din cand in cand se unge cu sosul din tava. E gata cand e frumos rumenit.


Se scoate din cuptor si se lasa la racit.Se inlatura scobitorile si se scoate din tava in care s-a copt.Se pune pe un platou si se feliaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

12.03.2015, 08:44

Interesant!

simona72 1

12.03.2015, 09:37

Foarte bun!

Rocsi 1

12.03.2015, 20:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor