Cotlet de porc cu grepfruit

de elucubratiiculinare in Porc, 30 Mar 2012 | 1582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 grepfruit roșii,
  • 3-4 felii de ghimbir,
  • o linguriță miere,
  • 1/2 linguriță oțet de mere,
  • 4 cotlete de porc a 120 g fiecare,
  • salată verde,
  • 1 lingură ulei de măsline,
  • sare,piper.
  • Garnitură opțional:
  • orez.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu grepfruit:

Se curăță de coajă și de pielița albă grepfruturile. Ținându-le deasupra unui castron, să captăm tot sucul, se desfac feliile de grepfrut din membrane și se pun în castron. Se toacă ghimbirul și se adaugă în castronul cu grepfrut, împreună cu mierea și oțetul de mere.


Se încinge o tigaie mare și se despică pe margini din loc în loc cotletele pentru a le împiedica să se curbeze. Se condimentează cotletele cu sare și piper. Se prăjesc cotletele fără ulei câte 2-3 minute pe fiecare parte până se rumenesc. Se scot și se păstrează la cald.


Se adaugă în tigaie uleiul de măsline și amestecul de grepfrut cu ghimbir. Condimentăm cu sare și piper. Se dă în clocot și se lasă să fiarbă circa 1 minut.


Servim pe pat de salată verde și turnăm sos deasupra. Dacă doriți și o garnitură, puteți servi orez natur.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu grepfruit" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

diaconta 1

30.03.2012, 21:35

interesant

deyutzky 1

31.03.2012, 12:42

wow..ce combinatie

babi5 1

17.06.2013, 17:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Clisa fripta si pita picurata