Cotlet de porc cu legume, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 22 Apr 2013 | 9100 vizualizari

 

Ador ciupercile, sotul si baietelul apreciaza carnea. Cu aceasta mancarica am impacat pe toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc;
  • 500 gr. ciuperci champignon proaspete;
  • 2-3 morcovi;
  • 6-8 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • 2 foi de dafin;
  • cimbru;
  • putin ulei;
  • 1 cana cu vin alb sec;
  • 1 cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu legume, la cuptor:

Cotletul de porc il taiem in felii potrivite ca si grosime. 

Taiem ciupercile in bucati potrivite, morcovii rondele si feliem 2 catei de usturoi.

Intr-o tava punem putin ulei, adaugam morcovii si cei 2 catei de usturoi taiati feliute.

Adaugam bucatile de carne. Deasupra asezam ciupercile, foaia de dafin, cimbrul, potrivim de sare si piper.

Adaugam cana de vin si o cana de apa.

Lasam la cuptor aproximativ o ora, verificam daca este facuta carnea dupa care adaugam restul de usturoi ramas, pisat si amestecam usor.

Mai lasam la cuptor maxim 3-5 minute. 

TIPS-URI

1

puteti adauga si alte legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (25)

COSTEO 1

22.04.2013, 16:46

buna tare rau.......vreau si eu

Patricia Iordache 1

22.04.2013, 16:52

Zamfira, Costeo...

babi5 1

12.06.2013, 19:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu salata verde si maioneza

de RODIMUR 7

ieri la 22:30

Tort ecler cu capsuni si sos de ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:01

Chec aromat cu nuci si fructe confiate

ieri la 00:50

Sandwich-uri gratinate cu oua si cascaval

de Rocsi 9

pe 21.07 la 22:31

TOP
utilizatori

mihaelar63

5802 puncte

mirela0911

3911 puncte

Rocsi

3310 puncte

 Adi

2700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ardei kapia copti umpluti cu branza
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu salata verde si maioneza

de RODIMUR 7

ieri la 22:30

Tort ecler cu capsuni si sos de ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:01

Chec aromat cu nuci si fructe confiate

ieri la 00:50

Sandwich-uri gratinate cu oua si cascaval

de Rocsi 9

pe 21.07 la 22:31

RETETA RECOMANDATA
Cotlet la cuptor, cu sunca afumata