Cotlet de porc cu mazare

de nico15 in Porc, 26 Dec 2010 | 5586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 450 g de mazare congelata
  • 2-3 cepe
  • 1 lingura de zahar brun
  • apa,
  • ulei,
  • rosii uscate(praf Kamis)
  • suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu mazare:

 Se curata ceapa si se taie fin, se pune ulei in tigaie se adauga ceapa si se va sota, dupa care se adauga bucatile de carne,  acestea se vor rumeni pe ambele parti

de abia dupa aceasta operatiune, se va adauga zaharul in ploaie, amestecam repede pentru a nu se arde zaharul cat sa patrunda in sosul lasat de ceapa si se va adauga apa, pentru a fierbe incet. Dupa 10-15 minute se va adauga si mazarea. Dupa ce a fiert 15 minute se va da la cuptor pentru alte 15-20 minute, se va adauga in ultimele 7-8 minute si sucul se rosii, se sareaza si pipereaza.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare noua cu carnati